Loodgieter Reparatie Service Amsterdam e.o.
Loodgieter Reparatie Service Amsterdam e.o.
Loodgieter Reparatie Service Amsterdam e.o.
Loodgieter Reparatie Service Amsterdam e.o.
Loodgieter Reparatie Service Amsterdam e.o.
Loodgieter Reparatie Service Amsterdam e.o.

WAAROM LOODGIETER REPARATIE SERVICE

Heeft u te maken met een lekkage, verstopping, gebrek aan warm water, stankoverlast of zelfs gaslucht? Dan begrijpen wij dat u deze problemen zo snel mogelijk wilt oplossen. U kunt daarom direct de spoedservice van Loodgieter Reparatie Service bellen op 020-7608366. Wij zorgen ervoor dat we vandaag nog bij u langs komen om het probleem op te lossen. Onze 24/7 voertuigen zijn altijd onderweg of op diverse locaties klaar om snel bij u ter plaatse te zijn, ongeacht waar u zich bevindt in Amsterdam e.o.!‎ Bel ons op 020-7608366 en wij zorgen ervoor dat we 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar zijn! Onze ervaren loodgieters kiezen altijd de beste oplossing voor elk probleem. Maar liefst 80% van alle storingen worden dezelfde dag, avond of nacht nog opgelost. Bij Loodgieter Reparatie Service bieden wij maatwerk aan elke klant en werken wij met betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar

Onze diensten

WATERLEIDING

Heeft u lekkage aan uw waterleiding, een lekkende kraan die vervangen moet worden, aansluiten van badkamer, keuken of extra wastafels, allemaal klussen waarvoor u Loodgieter Reparatie Service kunt inschakelen. Bel 020-7608366 en we maken een afspraak om u direct te helpen of als het om een groter project gaat te inventariseren wat er allemaal gedaan moet worden.

GASLEIDING

Als u gas ruikt in uw woning, neem dan onmiddellijk contact op met uw gasleverancier, aangezien zij het eerste aanspreekpunt zijn bij gascalamiteiten. Als u gasleidingen wilt laten verplaatsen, uitbreiden of vervangen, kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken en een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw gasgerelateerde vragen en behoeften.

CV-INSTALLATIES

Rk Plumbings helpt u bij alle soorten storingen aan cv-installaties, combi-installaties, geisers, gaskachels en stadsverwarmings-installaties. Wij werken uitsluitend met ervaren installateurs en zijn specialist voor de merken Atag, Bosch, Intergas, Remeha, Vaillant en Nefit. Van deze merken kunnen we u desgewenst ook een nieuwe cv-installatie leveren en periodiek onderhoud uitvoeren.

RIOLERING EN AFVOERVERSTOPPINGEN

Verstopte gootsteen of toilet, loopt het water na het douchen slecht weg of ruikt u een muffe geur in huis. Problemen die duiden op een kapotte of verstopte afvoer of riool. Loodgieter Reparatie Service beschikt over apparatuur voor een snelle diagnose waar het probleem zich bevindt. We verhelpen uw probleem direct (80%) of helpen u met een noodvoorziening. We maken meteen een afspraak voor de permanente reparatie. Ook bieden we de mogelijkheid voor een camera inspectie van uw afvoer en kunnen we de afvoeren met hogedruk reinigen.

DAKLEKKAGE

Als u te maken heeft met lekkage in huis, vochtplekken op plafond of muren, of water dat langs uw zolderraam naar binnen sijpelt, is het van cruciaal belang om snel actie te ondernemen. We zullen telefonisch uw klacht bespreken, uitleg geven over de reparatie en dezelfde dag nog bij u langskomen om uw probleem op te lossen. Onze vakkundige dakdekkers voeren spoedreparaties uit aan pannendaken en met dakleer (bitumen) beklede daken (platte en hellende daken), en we doen dit altijd tegen een redelijke prijs. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw dak gerelateerde behoeften.

OVER LOODGIETER REPARATIE SERVICE

Onze Loodgieter Reparatie Service is een samenwerkingsverband van zelfstandige, lokale loodgieters. In Amsterdam e.o. werken wij samen met Rk Plumbings. Wanneer u ons belt op 020-7608366, krijgt u direct contact met de betreffende loodgieter. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, ook op zon- en feestdagen. Onze ervaren professionals hebben vrijwel alle benodigde onderdelen in hun bussen op voorraad, zodat wij snel en efficiënt kunnen werken.

Op onze website kunt u navigeren naar informatie over onze diensten, zoals waterleiding, gasleiding, riool, dak en CV. Wij zijn werkzaam in Amsterdam. U kunt ons bereiken via 020-7608366.

Bel ons direct op 020-7608366 en wij zullen in 80% van de gevallen uw problemen met uw water- en gasleiding, CV, afvoer, riool en dak lekkages nog dezelfde dag, avond of nacht voor u oplossen.

 

Bij Loodgieter Reparatie Service staan wij dag en nacht voor u klaar.

Bel ons op 020-7608366 en wij leveren vakwerk voor de volgende diensten:

  • Loodgieterswerkzaamheden voor water- en gasleidingen
  • CV-installaties, inclusief onderhoud, reparatie en vervanging in spoedgevallen
  • Riool- en afvoerproblemen, zowel binnen als buiten het huis, zoals ontstoppen, reparatie, renovatie en vervanging
  • Spoedreparaties en vervanging van daken (dakpannen en bitumen daken) en dakgoten (zink en PVC)

Onze loodgieters hebben volledig uitgeruste wagens om de meest voorkomende reparaties direct te kunnen uitvoeren. Bij grotere klussen nemen wij eerst een noodvoorziening en maken we vervolgens direct een afspraak voor de definitieve reparatie.

Bel ons op 020-7608366 voor advies of een vrijblijvende prijsopgave. Bij Loodgieter Reparatie Service helpen wij u graag!

MAAK NU EEN AFSPRAAK MET LOODGIETER REPARATIE SEVICE

Bent u geconfronteerd met een probleem aan uw water- of gasleiding, cv-installatie, dakbedekking, of afvoer- en riool verstoppingen? Aarzel dan niet en neem direct contact op via 020-7608366.

 

Loodgieter Reparatie Service biedt u 10 zekerheden:

• We zijn 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar.

• U krijgt rechtstreeks de loodgieter aan de lijn.

• We werken uitsluitend met vakkundige loodgieters.

• Onze werkzaamheden vallen onder garantie.

• We werken snel en netjes.

• We zijn altijd in de buurt, ook in Amsterdam e.o..

• 80% van de problemen wordt dezelfde dag, avond of nacht opgelost!

• We maken vooraf prijsafspraken zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

• We streven naar hoge klanttevredenheid.

• Contante betaling of betaling per mobiele pin is mogelijk.

Neem contact met ons op


Ons werkgebied ‎

Informatie

De uitvoerende Loodgieter in uw regio:

Adres: Eemnesserweg 72

Postcode: 1271LW Huizen

KvK: 88486567

Tel.nr: 035-760 33 99